verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szilvási István
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Szilvási István

Okleveles ingatlanközvetítő

Álomidő Ingatlan
phone +36 30 283

Értékesítési területeim

XXII. kerület
XIII. kerület
VII. kerület
XII. kerület
VI. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 0.1 - 2%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Cseh, Orosz, Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

ÉRTÉKFÜGGETLEN, FIX 950.000 FT-OS SIKERDÍJ - NINCS KOCKÁZAT, NINCS REJTETT KÖLTSÉG
Átlátható, fix sikerdíjas megállapodást kötök, amelyben nincs apró betűs rész és rejtett költségek:

• közösek az érdekeink: én is akkor járok jól, ha mihamarabb eladom ingatlanát
• folyamatos, intenzív hirdetést biztosítok
• figyelemfelkeltő hirdetést készítek profi fotókkal és 3D virtuális sétával – ez benne van az árban
• nincs kizárólagosság
• bármikor, kötelezettség nélkül felmondható a szerződés
• Önnek csak a sikeres adásvétel után kell megfizetnie a díjat, így a velem kötött szerződésben nincs semmilyen kockázat
• folyamatosan tájékoztatom az értékesítés eseményeiről, az ingatlanpiac helyzetéről, hogy megalapozottabb döntéseket hozhasson ingatlanával kapcsolatban

További információk és referenciák miatt keresse fel az Álomidő Ingatlan honlapját.

Miért engem válasszon?

1. Segítek, hogy minél hamarabb eladja ingatlanát - tapasztalatomat felhasználva figyelemfelkeltő hirdetést készítek, ami valóban kiemeli az ingatlan vonzó tulajdonságait

2. Átvállalok minden feladatot, ami az eladás során felmerül, így rengeteg időt és energiát spórolok Önnek

3. Segítek az ideális és a legjobb ár megtalálásában, hogy Ön a legjobban járjon

„Ritkán találkozik az ember olyan ingatlanközvetítővel, aki le akar beszélni az eladásról, mert szerinte többet ér az ingatlan, mint amennyiért el lehet adni. Rögtön tudtam, hogy István az "én emberem", mert a mai világban ilyen becsületes emberrel ritkán, vagy csak elvétve találkozhatunk. Az ingatlanpiacon nagyon kedvező fix áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”
A. Elvira

"Végtelenül becsületes, segítőkész ember. Mindenre felhívja a figyelmet az értékesítéssel kapcsolatban. Kérdésekre türelmesen, érthetően válaszol. Ritka közvetítő, aki ennyire a szívén viseli megbízója érdekeit. Szakértelme kiváló. Fix áras, amiért Ő tényleg meg is dolgozik. Mindenkinek szívből ajánlom, nem fog benne csalódni."
O. Ágota

“Köszönöm, István! Azt hiszem, ez egy ingatlan adásvétel mintapéldája volt. Örülök hogy Önnel dolgoztunk!
T. Márton

“Alapos, korrekt üzleti partner. Azon kevesek közé tartozik az ingatlanközvetítők között, akik valóban megdolgoznak a jutalékért. Ár-hozzáadott érték arányában messze a legjobb! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, öröm volt együttműködni!”
B. Lajos

"Hónapok óta egyetlen komoly érdeklődő sem volt a lakásunkra, amire István 1 hónapon belül két, komoly vásárlási ajánlattal érkező vevőt is hozott. Végtelenül profi szakember, ezentúl minden ismerősömnek őt fogom ajánlani."
Cs. Csilla

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Rólam mondták

B. Lajos

Eladó
Idézet szimbólum

Alapos, korrekt üzleti partner. Azon kevesek közé tartozik az ingatlanközvetítők között, akik valóban megdolgoznak a jutalékért. Ár-hozzáadott érték arányában messze a legjobb! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, öröm volt együttműködni!

Sz. Andrea

Eladó
Idézet szimbólum

István a legkorrektebb és legkörültekintőbb ingatlan közvetítő, akivel valaha találkoztam. Közvetítési díja nem csak a hirdetési költségeket, de az ingatlan profi fotózását is tartalmazza. Az eladás teljes folyamatát végig kísérte, sőt a vevő hitelfelvételi folyamata alatt is rendelkezésre állt. Kommunikációja kiváló, szakértelme szintúgy. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

O. Ágota

Eladó
Idézet szimbólum

Végtelenül becsületes, segítőkész ember. Mindenre felhívja a figyelmet az értékesítéssel kapcsolatban. Kérdésekre türelmesen, érthetően válaszol. Ritka közvetítő, aki ennyire a szívén viseli megbízója érdekeit. Szakértelme kiváló. Fix áras, amiért Ő tényleg meg is dolgozik. Mindenkinek szívből ajánlom, nem fog benne csalódni.

Cs. Csilla

Eladó
Idézet szimbólum

Hónapok óta egyetlen komoly érdeklődő sem volt a lakásunkra, amire István 1 hónapon belül két, komoly vásárlási ajánlattal érkező vevőt is hozott. Végtelenül profi szakember, ezentúl minden ismerősömnek őt fogom ajánlani.

A. Elvira

Eladó
Idézet szimbólum

Ritkán találkozik az ember olyan ingatlanközvetítővel, aki le akar beszélni az eladásról, mert szerinte többet ér az ingatlan, mint amennyiért el lehet adni. Rögtön tudtam, hogy István az "én emberem", mert a mai világban ilyen becsületes emberrel ritkán, vagy csak elvétve találkozhatunk. Az ingatlanpiacon nagyon kedvező fix áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

K. Endre

Eladó
Idézet szimbólum

Nagyon nem szeretem az ingatlanosokat és nagyon nagyon ódzkodtam tőle, hogy ingatlanosunk legyen. Végül mégis István adta el a lakást! Olyan árak vannak, hogy az agyamat eldobtam, ráadásul sokszor nem is értenek hozzá. Ezzel szemben István nem csak korrekt áron dolgozik, de jól is csinálj. Olyan szinten korrekt volt, ami szerintem a mai világban már nem annyira jellemző. A párom mondta, hogy ő a mi emberünk és figyeld meg: ő fogja eladni! Végül így is lett.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar