verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szomszédné Tahu Mariann
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Szomszédné Tahu Mariann

Okleveles ingatlanközvetítő

Gyémánt Ingatlaniroda
phone +36 20 267

Értékesítési területeim

Gyöngyös
Szécsény
Vác
Salgótarján
Bátonyterenye
Pásztó
Egyházasgerge
Kazár
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Szomszédné Tahu Mariann vagyok, 5 éve főállásban foglalkozom Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó és környéki ingatlanok értékesítésével. Az életem egyik fő küldetése, hogy segíthessek ügyfeleimnek megtalálni álmaik otthonát. Ehhez elengedhetetlen az empátia, a türelem és a jó kommunikáció, amit a sikerrel lezárt eladásaim is tükröznek. Az évek távlatából bátran kijelenthetem, hogy nagyfokú tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezem, tudásomat pedig folyamatosan fejlesztem. Közvetlen, meleg szívű, nyitott, dinamikus és eredményességre törő ingatlanközvetítésre, kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolatra törekszem, a közreműködésem, közvetítésemen alapuló ingatlanügyletek alakítása során.

Fontosnak tartom szem előtt tartani a vevők igényeit, a folyton változó ingatlanpiaci viszonyokat, aktuális történéseket, a helyi infrastruktúrát, az egyes ingatlantípusok ismeretét, melyekhez igazíthatjuk ügyfeleimmel a kínált árakat.
Az eladóknak rugalmasan és gyorsan segítek mindent elintézni, az ingatlan előnyös beárazástól, ha szükséges ingatlanjogi tanácsadáson át (ügyvédi segítséggel). Az adásvételi szerződés és a birtokbaadás gördülékeny lebonyolításáig - és azon is túl is jó kapcsolatot ápolok megbízóimmal és vevőimmel.

Családi házak mellett építési telkek, szántóföldek, zártkerti - és ipari ingatlanok forgalmazását is vállalom.

Érdeklődését, eladási vagy keresési megbízását várom szeretettel!

Szomszédné Tahu Mariann

06-20-267-7551

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar