verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szőnyi Szilvia
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Szőnyi Szilvia

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

PILISI INGATLANOK SZAKÉRTŐJE - OTTHON A PILISBEN
phone +36 70 328

Értékesítési területeim

Pilisszentiván
Solymár
Üröm
Pilisvörösvár
Pilisszántó
Piliscsaba
Pilisjászfalu
III. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 4.1%
Ingatlan.com-on 16 éve hirdetek
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Cégünk 15 éve kezdte meg tevékenységét a Pilisi településeken. Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Piliscsaba, Pilisjászfalú, Pilisszentkereszt, Solymár, Üröm a fő tengely, ahol 2010 márciusától a piac egyik meghatározó, hálózatoktól független ingatlanirodája lettünk!

Üzletpolitikánk - Minőségi szolgáltatás keretében kiszolgálni ügyfélkörünket!

10 éves szakmai tapasztalattal a hátunkmögött, rendelkezünk azzal a szükséges tudással és kapcsolatrendszerrel, hogy a kereslet és a kínálat találkozzon a jelen piaci körülmények között is.

Egyik kifejezett erősségünk, hogy nem csak passzívan gyűjtjük az eladó ingatlanokat, hanem aktívan kezeljük az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklődőket, ill. keresleti igényeiket! Ügyfeleink egy ingyenes regisztráció után e-mailben értesülhetnek igényüknek megfelelő ajánlatainkról.

Megbízásainkat megtalálja az összes vezető ingatlanhirdetési portálon (pl. ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, jofogas.hu..... valamint több mint 30 ingatlanos portálon, valamint a Házbank nevű ingatlanos forumon. Automatizált, napi frissítésű, szoftveres adatátemelés segítségével). Cégünket, szolgáltatásainkat és ingatlan kínálatunkat nagy intenzitással interneten reklámozzuk, továbbá jelen vagyunk a Facebook-on és az Instagramon! @szonyiszilvia

Ha szívesen fordulna hozzánk kérdésével, vagy csak tanácsra lenne szüksége ingatlan eladással kapcsolatban, VAGY ELADÓ INGATLANÁT SZERETNÉ BIZTOS SZAKMAI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ, PROFI ÉRTÉKESÍTŐK SEGÍTSÉGÉVEL ELADNI!

Keressen minket a 70/328-55-14 számon vagy írjon a címre

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar