verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szűcs Attila
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

XIV. kerület
XVI. kerület
XVII. kerület
Balatonföldvár
V. kerület
XI. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8 - 4.4%
Ingatlan.com-on 9 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2005 óta foglalkozom használt és új ingatlanok értékesítésével, 2015 óta saját céggel és irodával. 700 fölötti tranzakciószám, 20 milliárd forint fölötti forgalom, 17 évnél hosszabb ingatlanpiaci tapasztalat - számaim magukért beszélnek.
Alapítótagja vagyok az Ingatlanpáholynak, ahol elvárás és kötelező a lehető legjobb minőségű ügyfélkiszolgálás, ügyfélélmény elérése, ebből kifolyólag magasan komolyabb hirdetésekkel rendelkezünk bármely más irodánál.

Kollégáimmal együtt úgy gondoljuk, hogy az ingatlanértékesítést lehet becsületesen és megbízhatóan, teljes körű szolgáltatásként csinálni, úgy, hogy az eladó és a vevő is elégedett legyen az ügymenet végén. Minden értékesítési munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzek el, a piac teljes lefedésével úgy, hogy ügyfeleinknek semmilyen extra energiát nem szükséges beletennie. Az Ingatlanpáholy alapító tagjaként legyen egy két szobás panellakás, vagy egy hatalmas kastély – az ügyfél érdeke és kérése mindig az első.

Egyik műsorvezetője vagyok a Kalmárok (kalmarok.hu) című ingatlanos podcastnek is - itt is teljesen ingyen próbálunk segíteni minden hallgatónknak a piacon való eligazodásban, piacismeret szerzésében, edukációban. Bár a szakma hírnevét ezzel közvetetten tudjuk csak javítani, a minket választó embereknek biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal ügyfeleink elégedettségét magunkénak tudni.

Budapesten és vonzáskörzetében minden típusú ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar