verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szűcs Attila
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

XVII. kerület
Törökbálint
III. kerület
XIV. kerület
IV. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8 - 4.4%
Ingatlan.com-on 9 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2005 óta foglalkozom használt és új ingatlanok értékesítésével, 2015 óta saját céggel és irodával. 700 fölötti tranzakciószám, 20 milliárd forint fölötti forgalom, 17 évnél hosszabb ingatlanpiaci tapasztalat - számaim magukért beszélnek.
Alapítótagja vagyok az Ingatlanpáholynak, ahol elvárás és kötelező a lehető legjobb minőségű ügyfélkiszolgálás, ügyfélélmény elérése, ebből kifolyólag magasan komolyabb hirdetésekkel rendelkezünk bármely más irodánál.

Kollégáimmal együtt úgy gondoljuk, hogy az ingatlanértékesítést lehet becsületesen és megbízhatóan, teljes körű szolgáltatásként csinálni, úgy, hogy az eladó és a vevő is elégedett legyen az ügymenet végén. Minden értékesítési munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzek el, a piac teljes lefedésével úgy, hogy ügyfeleinknek semmilyen extra energiát nem szükséges beletennie. Az Ingatlanpáholy alapító tagjaként legyen egy két szobás panellakás, vagy egy hatalmas kastély – az ügyfél érdeke és kérése mindig az első.

Egyik műsorvezetője vagyok a Kalmárok (kalmarok.hu) című ingatlanos podcastnek is - itt is teljesen ingyen próbálunk segíteni minden hallgatónknak a piacon való eligazodásban, piacismeret szerzésében, edukációban. Bár a szakma hírnevét ezzel közvetetten tudjuk csak javítani, a minket választó embereknek biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal ügyfeleink elégedettségét magunkénak tudni.

Budapesten és vonzáskörzetében minden típusú ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Rólam mondták

Péter

Eladó
Idézet szimbólum

Csak ajánlani tudom. Először vásárlóként kerültem Attilával kapcsolatba és annyira meggyőző volt, hogy eladóként is igénybe vettem a segítségét. Teljeskörű szolgáltatást nyújtott, minden területre kiterjedő csapatot hozott.

Attila

Eladó
Idézet szimbólum

Szűcs Attila nagyon felkészült és profi ingatlan közvetítő. Az eladás során folyamatosan ellátott minket minden információval. Mindenben nagyon alapos, látszik rajta, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik a szakmájában. Köszönjük, hogy mindenben ilyen korrekt és segítőkész. Tényleg arra törekszik, hogy minden fél elégedett legyen és a tapasztalatunk szerint ezt sikerül is elérnie.

Zsolt

Eladó
Idézet szimbólum

Attila naprakész tudásával és piaci ismeretével rendkívül profi módon tette össze a házunk hirdetését és kezelte gondosan rendszeres jelleggel végül sikeres értékesítéssel. Állandó visszajelzést küldött ami szerintem ritka a mai világban, továbbá hétvégenként sem volt rest ház bemutatót tartani akár egész nap. Korrekt, megbízható profi a szakmájában, csak ajánlani tudom mindenkinek! Én vásárlás esetén is őt fogom keresni nem csak eladáskor.

Eszter

Eladó
Idézet szimbólum

Szakmailag és emberileg is csillagos ötös :) Minden ingatlannal kapcsolatos élethelyzetre tudják a megoldást és a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Attila verhetetlen, én még csak a mondat elején tartok, ő már beárazta, megrajzolta, átalakította, meghirdette, eladta :)

Natália

Eladó
Idézet szimbólum

Attila szuper segítség ha ingatlanról van szó! Megbízhatóan kommunikál, nagyon lelkes, a profizmusa megnyugtató a laikusoknak rázós helyzetekben is. Ráadásul nagyon lelkiismeretes, jó érzés hogy őszinte odafigyeléssel fordult felénk amikor az ügyfelei voltunk.

Kriszti

Eladó
Idézet szimbólum

Nagyon kedves, hozzáértő, hatékony szolgáltatás. Azonnal éreztük, hogy jó kezekben vagyunk Attilával, minden fillért megért!

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar