Szücs Gyöngyi

Szücs Gyöngyi

Ingatlanközvetítő

+36 20 299 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Szücs Gyöngyi ingatlanszakértő vagyok. Budapesten dolgozom, de egy jó megbízásért messzebbre is elmegyek. Szerencsésnek érzem magam, mert azt csinálom, amit szeretek.
Tapasztalt szakember vagyok, korrekt sikerdíjért dolgozom. Nekem van időm odafigyelni az ügyfelemre, és meg is teszem, időt és energiát szentelek arra, hogy tényleg a legjobb lakást találjam meg neki, vagy azt a vevőt, aki a legmagasabb áron vásárolja meg a lakását.
Minden munkafolyamatra van szakember, a lakásvásárlástól a felújításig, akiket ajánlani tudok, és természetesen ügyvéd, hitelszakértő is rendelkezésre áll.
A legnagyobb kihívás a kezdetekkor az volt, hogy elfogadjanak az eladók, mint ingatlan szakértőt. Előfordul, hogy az eladó elképzelése elrugaszkodik a valóságtól, elsősorban az eladási árat illetően. Sok esetben az eladó azért tornázza fel az árat magasra, mert hozzáadja a saját érzelmeit, elfogult az ingatlanával kapcsolatban, és ez érthető is. Ilyenkor számít az ingatlanközvetítő tapasztalata és a hitelessége.

Köszönöm, hogy elolvasta a bemutatkozásomat és bízom benne, hogy Önt is mihamarabb ügyfelemnek tekinthetem.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó