verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Tamás Mónika
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Tamás Mónika

Okleveles ingatlanközvetítő

Laguna Ingatlanközpont
phone +36 20 935

Értékesítési területeim

II. kerület
I. kerület
XII. kerület
V. kerület
XI. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 18 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Több mint 25 éve értékesítek és mellette vezetem tanácsadó, értékesítő cégünket a Laguna Prime Real Estate Kft-t, így hátteret biztosítva cégünk folyamatos működéséhez, fejlődéséhez.

Az ingatlanok iránti szenvedélyem és szeretetem még gyermekkoromra vezethető vissza. Édesapám autójának hátsó üléséről nagy áhítattal szemléltem a régi csodás épületeket, amelyeknek látványa már akkor is lenyűgözött. Empatikus alkat lévén mindig is szerettem az embereknek segíteni így az ingatlanszakmában maximálisan megtaláltam önmagam és egy életre szóló hivatást, amelyet nap mint nap nagy szeretettel és elhivatottsággal végzek.

A cég vezetéséhez pénzügyi ismereteket szereztem valamint az ingatlanszakmához elengedhetetlen - színjeles - ingatlanközvetítő és értékbecslő bizonyítvánnyal egészítettem ki tudásom.

Ezeket azóta is minden nap kamatoztatom eddigi és minden bizonnyal jövőbeni ügyfeleim, kollégáim, leendő üzleti partnereim érdekében.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar