Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ingatlanközvetítő

+36 30 451 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
angol, német

Így dolgozom

Kedves leendő ügyfelem, üdvözlöm az oldalamon.

Tapasztó Eszter vagyok a Városi Ingatlaniroda (Ving) értékesítője.
A férjemmel és kiskutyámmal Erdőkertesen élünk immár családi házban, azonban korábban több albérletben, majd saját lakásban is laktunk Budapesten.
Az ingatlanértékesítés előtt az állami szférában gazdaság védelemmel foglalkoztam csaknem 10 éven át, így széleskörű tudással rendelkezem a gazdaság minden ágazatában, területén.
Munkám során mindig igyekeztem az ügyfelek védelmét maximálisan és professzionálisan biztosítani. Célom, hogy az ingatlan értékesítése során is a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsam mind szakmailag, mind emberileg. Számomra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.
Ezért csatlakoztam a Ving csapatához, mivel profizmusukkal teljes mértékben az ügyfeleket szolgálják.
Magamat megbízhatónak, felelősségtudatosnak és rugalmasnak tartom. Igyekszem munkámat alaposan, gyorsan és pontosan végezni.

Amennyiben megtisztel bizalmával, folyamatos kapcsolattartást és elérhetőséget, naprakészséget, hirdetésének elkészítését, a csapatom által teljeskörű szolgáltatást (hitelügyintézést, ügyvédet, energetikust) tudok Önnek nyújtani. Az ország egész területén tudok segíteni az ingatlan értékesítésben.

Akár ingatlan eladásról, bérbeadásról, vásárlásról és bérbevételről legyen is szó, bátran keressen, a nap bármely szakaszában rendelkezésre fogok állni.

Várom jelentkezését!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó