verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Tímár Andrea
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Tímár Andrea

Okleveles ingatlanközvetítő

IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
phone +36 70 456

Értékesítési területeim

XII. kerület
III. kerület
XI. kerület
I. kerület
XIII. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 19 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Tímár Andrea vagyok, 25 éve dolgozom főállásban ingatlan tanácsadóként az IBRED Ingatlanirodánál és annak elődcégeinél, mint okleveles szakképesítéssel rendelkező ingatlanközvetítő. Ezen időszak alatt szerzett szakmai tapasztalataim birtokában megfelelő segítséget tudok nyújtani ingatlanokkal kapcsolatos csaknem bármely témában, melyet számos visszatérő ügyfelem is igazol. Legyen szó értékesítésről, bérbeadásról, a megfelelő otthon, vagy befektetési célú ingatlan megtalálásáról, kollégáimmal együtt több évtizedes szakértelemmel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.
Irodánk a budai oldal zöldövezeti területein fekvő ingatlanokra specializálódott, így jól ismerjük a környék ingatlanállományát és az itt kereső ügyfelek igényeit. Ezzel a tudással nyújtunk teljes körű szolgáltatást megbízóinknak az ingatlan piacra helyezésétől annak birtokba adásáig. Segítünk az ingatlan valós piaci árának meghatározásában, tanácsot adunk az ingatlan jobb megítéléséhez szükséges apróbb változtatásokhoz, a hirdetési anyagban szereplő szöveges leírás elkészítése mellett, figyelemfelkeltő és az ingatlan előnyeit bemutató profi fotókat és/vagy videót készítünk, kiemeljük és folyamatosan kezeljük a hirdetéseket, az ingatlan bemutatását az adott érdeklődő szempontjaihoz leginkább megfelelően igazítjuk, moderáljuk a megállapodáshoz vezető tárgyalási folyamatokat, részt veszünk a szerződések előkészítésében, egyeztetünk az ügyletben minden résztvevővel, elsimítjuk az esetleges konfliktusokat, félreértéseket…stb. Minden lépést végigviszünk, időt és energiát spórolva ezzel Megbízóinknak, akiknek, - amennyiben igényük így kívánja -, csak a szerződéskötésen kell személyesen részt vállalniuk. Saját adatbázis kezelővel rendelkezünk, így rögzített keresőink számára azonnal egy közvetlen e-mail formájában is ki tudjuk ajánlani a megbízásunkba kerülő ingatlanokat.
Több ingatlanfejlesztő, beruházó céggel is együtt dolgozunk, akik már a tervezés pillanatában támaszkodnak szakmai véleményünkre, több projekt kizárólagos értékesítőjeként is tevékenykedünk.
Hosszú évek óta jól működő szakértői háttér segítségével (ingatlan ügyletekre szakosodott ügyvédek, energetikai szakértő, hitelközvetítő, könyvelő iroda) minden felmerülő problémára találunk megoldást ügyfeleink számára. Az ingatlanpiac változásait nyomon követjük, ahhoz folyamatosan alkalmazkodunk, továbbképzéseken veszünk részt, hogy mindig naprakészek legyünk.
Kollégáimmal az ingatlanközvetítői szakma elismertségéért és pozitív megítéléséért is dolgozunk, megbízhatóságunkkal és hitelességünkkel több száz ügyfél elismerését és bizalmát vívtuk ki.
Várom megtisztelő megkeresését, hogy Önt is elégedett ügyfeleink körében tudhassuk.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar