verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Tomka Péter
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

XVIII. kerület
Dömsöd
XIX. kerület
XXI. kerület
Tiszaújváros
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.8%
Ingatlan.com-on 9 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Miért érdemes engem választani?
Korábban ingatlan értékbecslőként tevékenykedtem. A Duna House-nál 2010 óta foglalkozok ingatlanok értékesítésével és a következő 5 évben is ezzel a szakmával tervezek. 2013 óta irodavezetőként, 2020 óta franchise partnerként is működöm.

Miben vagyok más, mint a többi kolléga?
- Véleményem szerint, a szakma általánosan, rossz megítélése, főként a szakmai hiányosságokból és abból ered, hogy a kollégák figyelme egyetlen üzlet lezárásáig terjed, rövid távon gondolkoznak.
- Mivel én hosszú távon tervezek a szakmában tevékenykedni, ezért a szakmai hozzáálláson túl, fontos számomra, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek a szolgáltatásommal. A folyamat végén szívesen ajánljanak ismerőseiknek.
- Őszinte iránymutatást adok, még akkor is, ha az adott tanács, a rövidtávú üzleti érdekem ellen szól. Van olyan élethelyzet, amiben a tulajdonos jobban jár, ha később ad el, vagy vevőként később vásárol. Én öt év múlva is ezzel fogok foglalkozni, ha jó tanácsot adtam, biztosan tudom, hogy elégedetten, engem fog megkeresni.

Mi az én hozzáadott értékem?
- Átérzem a döntések súlyát, legyen az vásárlás, vagy eladás és igyekszem támogató közeget biztosítani hozzá.
- Lehet bonyolult a jogi háttér, extrém a műszaki tartalom, tudok segíteni a rendezésben és az értékesítésben.
- Az értékesítés során, egy-egy rosszul megfogalmazott fél mondat, súlyos százezrekbe, akár milliókba kerülhet. Ismerem az ügyfelek igényeit, a jogi hátteret, ezért tudom, hogyan lehet nyer-nyerek pozíciók kialakításával, pénzt spórolni az értékesítés folyamatában.
- A vevő szerzési forrásnak nem csak, a többi ingatlanos által is használt, hirdetési technikákat alkalmazom. Több ingatlanossal és ingatlanközvetítői hálózattal együttműködve igyekszem az ügyfelek igényeit a lehető legszemélyre szabottabb módon kiszolgálni.
- Nem ígérek olyat, amit nem tudok tartani. (Nem azért foglalkozok 1-1 ingatlannal, hogy nagyobb legyen a portfolióm. Amivel foglalkozom azt el is adom, de nem akarok minden ingatlannal foglalkozni, tudom hol vannak a határok.)

Ingatlan típusok, amelyekben igazán otthon vagyok:

- A lakóingatlanok eladása rutinfeladat számomra, melyet a mai napig örömmel végzek.
- Szívesen foglalkozok olyan ingatlanokkal, amelyek értékesítése a szokásosnál nagyobb szakmai hozzáértést kíván. Legyen ennek oka az átláthatatlannak tűnő jogi háttér, adott esetben a problémás tulajdonostárs, vagy a speciális műszaki tartalom.
- Releváns tapasztalatom van a “Nem lakó ingatlanok”, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítésben is.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar