verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Tóth Béla
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Tóth Béla

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

DebOtthon Ingatlan- és Albérletközvetítő Iroda
phone +36 20 481

Értékesítési területeim

Debrecen
Komlóska
Nyírmártonfalva
Mikepércs
Noszvaj
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Az ingatlanok világában való eligazodás néha nem könnyű, felelősségteljes feladat és kihívásokat is tartalmaz.
Szerencsés vagyok, mert több évtizede hivatásszerűen azt csinálhatom, amit szeretek így az eredmények elérése könnyebb és gyorsabb. Otthonosan mozgok az értékesítés és a szolgáltatás néha nehezen átlátható világában. Figyelmet szentelek a részleteknek, törekszem a precíz munkavégzésre, alapvető célom a win-win kapcsolatok megvalósítása és megőrzése. A folyamat egészében gondolkodom és ez sokak számára jelentett már biztos támaszt az első lépések megtételétől az adott eseménysor lezárásáig. Arra törekszem, hogy etikus munkavégzéssel olyan komplex szakmai szolgáltatást biztosítsak az ügyfeleimnek, amivel nagymértékben le tudom venni a vállukról az ingatlannal kapcsolatos terheket. Értékesítési tapasztalataimmal, szakmai felkészültségemmel, emberismeretemmel hozzájárulhatok az Ón által elképzelt cél megvalósításához.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Margó

Eladó
Idézet szimbólum

Tóth Béla kedves és nagyon korrekt, jól képzett ingatlanközvetítő, nagyon becsületes ember. A szakmájában kiváló, precíz, pontos, apró dolgokra is felhívja az ügyfél figyelmét. Rugalmas, alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Mivel ilyen kiváló szakember, így hamar el is tudta adni a házunkat, alig 3 hónap alatt, mindenki megelégedésére. Legközelebb is őt választjuk.

Essam

Bérlő
Idézet szimbólum

Very polite and well communicative. Very smart and always ready to help and support with great knowledge of the market + he speaks English very well. Strongly recommend, never regret dealing with him!

Zoltán

Bérbeadó
Idézet szimbólum

Pár éve ingatlant kerestünk és számtalan ingatlanossal egyeztettünk, amibe kicsit bele is fáradtunk: pontatlanság, elérhetőségi problémák, bizalom hiánya. Miután Bélát megismertük csak tőle kérünk tanácsot, mivel pontos, alapos, megbízható és körültekintő. Rugalmas és szinte mindig elérhető, mert tudja, hogy az idő tényező fontos egy ilyen döntésben. Szakmai és piaci ismeretei kiválóak, ami egy lenyűgöző és manapság ritka hivatástudattal párosul. Ha vele dolgozol együtt azt érzed, hogy ő tényleg segíteni akar, hogy megtaláld azt az ingatlant, bérlőt, vevőt amire szükséged van. Bélával évek óta kapcsolatban állunk és mindig bizalommal fordulunk hozzá, elégedettek vagyunk a munkájával. Őszintén ajánljuk Bélát!

Angela

Eladó
Idézet szimbólum

Bela is polite, kind, professional and easy to communicate with in English. We could not have found the right buyer's without his help advertising.

I. Gergő

Bérbeadó
Idézet szimbólum

Tóth Béla ingatlanközvetítő szakemberrel akkor kerültem kapcsolatban, amikor a lakásom egyik szobáját meghirdette kiadónak. Még aznap sikerült egy megbízható albérlőtársat találni nekem. Végig segített a szaktudásával, korrekt szerződést írt. Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Mindenkinek ajánlom.

F. Eva

Eladó
Idézet szimbólum

Je m'apelle Francis Eva, je vis à Brussels. J'avais l' occasion de soliciter l'aide de monsieur Tóth Béla, pour vendre un appartement à Debrecen. Il a fait un très bon travail, il m'a beaucoup aidé, et il est très professionnel. Je suis satisfaite de l' avoir choisi, et je le remercie.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar