Tóth Mária

Tóth Mária

Okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő

+36 70 377 mutasd
Jutalékom
3,8‒5,7%
Rutinom
6 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Az OTP Ingatlanpont Kft. 2011-ben jött létre az OTP Bankcsoport tagjaként. Cégünk Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan- és a banki szakértelmet, és az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként nyújt megbízható megoldást ügyfeleinek az ingatlan adásvétel folyamatában. Vevőink részére jelentős részben egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat kínálunk, eladóinkat pedig a legfejlettebb eladási technikákkal támogatjuk az értékesítésben.

Vízió
Célunk, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljon, amelynél az ingatlanvétel és -eladás egyszerű, átlátható és kényelmes folyamattá válik.

Országos hálózat
Az OTP Ingatlanpont az egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanközvetítői hálózatként rövid idő alatt vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé. Mára több mint 600 fős hálózatunkkal, országszerte közel 70 irodán keresztül biztosítunk teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinknek, és üzleti lehetőséget partnereinknek.

Munkatársaink
Képzett ingatlantanácsadóink naprakész piacismerettel rendelkeznek, az ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is segítséget nyújtanak. Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig szakértő partnerként állnak ügyfeleink mellett, és támogatást nyújtanak az adásvétel teljes folyamatában.

Finanszírozás
Az OTP Csoport tagjaként minden lakáscélú finanszírozási formára kedvezményes megoldást kínálunk, legyen szó lakáshitelről, lakástakarékról vagy lakásbiztosításról. Kínálatunkból választó ügyfeleinknek egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudunk ajánlani.

Ingatlankínálat
Az OTP Ingatlanpont országos kínálatában több mint 11.000 ingatlan szerepel, melyek meghatározó része egyedi, kizárólag rajtunk keresztül érhető el. Az új építésű ingatlanok iránt érdeklődők is több száz azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

2 értékelés alapján

Kinyit
2 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

Rudolf Varga

2019-02-25

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

vásárlásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Partnerük segítségével sikerült megoldanom az ügyemet

Kérjük írja le tapasztalatait pár mondatban:

Jól felkészült értékesítő, kellően képben volt az általa kínált ingatlan adataival.

megbízó

2019-02-18

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

eladásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Együttműködtünk, de nem ő oldotta meg az ügyemet

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó