Tóth Róbert
Tóth Róbert

Okleveles ingatlanközvetítő, Hitelügyintéző

phone +36 70 429
Jutalékom bruttó 2.5 - 3.5%
Ingatlan.com-on 10 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Ismer olyan ingatlanközvetítőt, aki saját költségén akár be is bútorozza üres ingatlanát a könnyebb eladhatóság érdekében? Nemcsak berendezem, de lakberendező segítségével díszítem fel ingatlanát, és ebben a legszebb állapotában készíttetek arról drónnal támogatott videót, profi fotós által készített HDR képeket, és 360 fokos ingatlansétát. Ezek minden költségét a jutalékom tartalmazza ráadásul tagja vagyok az ETIKUS INGATLANOS közösségnek.
Sajnos az ingatlanszakma erősen felhígult és megítélése rendkívül negatív. Ettől függetlenül, mint minden szakmában itt is megtalálhatóak azok a szakemberek, akik ezt a tevékenységet precizitással, elhivatottsággal és - ami a legfontosabb – szakmaisággal képesek párosítani. Maga az ingatlan eladás és a vétel egy nagyon komoly bizalmi folyamat, amit a legtöbb ügyfél maximum kétszer jár végig az életében. Emiatt fontos, hogy olyan szakember kezébe adják a bizalmat, aki összhangban van az elképzelésekkel, egészében látja a folyamatot, és ennek minden szegmensében van tapasztalata, kapcsolata. Úgy vélem, több mint 370 ingatlan tranzakció után kijelenthetem: nekem ez a munkám és a hivatásom. Büszke vagyok rá, hogy ezt csinálom. Ha nem lennék rá büszke, mást csinálnék... :)

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar