verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Tóth Zoltán
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Tóth Zoltán

Okleveles ingatlanközvetítő

Tóthhouse - Tóth Zoltán
phone +36 30 498

Értékesítési területeim

Parád
Lőrinci
Jászárokszállás
Gyöngyös
Eger
Hatvan
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 3.5%
Ingatlan.com-on 7 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Német, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Ingatlanok értékesítésével 7 éve foglalkozom Heves megyében, elsősorban Eger, Gyöngyös és Hatvan térségében, de megbízásaim Jász-Nagykun-Szolnok és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét, valamint Budapestet is érintik.
Az elmúlt évek során több mint 250 ingatlan értékesítésében vettem részt, amelyek között ugyanúgy megtalálhatók a családi házak, lakások, telkek és nyaralók, mint az ipari vagy mezőgazdasági ingatlanok is. Munkavégzéseim alkalmával az eladók és a vevők érdekeit egyaránt képviselem, hogy mindkét fél elégedetten tudjon üzletet zárni.
Az ingatlanokhoz kapcsolódóan szolgáltatásaim között megtalálható a virtuális séta, az ingatlant bemutató videó készítése, valamint az energetikai tanúsítvány vagy a hitelek ügyintézése is.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Sz. Anita

Eladó
Idézet szimbólum

Az eladási folyamat során Tóth Zoltán az egész család számára megnyugvást adott. Ő minden kérdésünkre türelmesen és alaposan válaszolt, és állandóan kapcsolatban maradt velünk az ügylet minden szakaszában. Most, hogy az eladás sikeresen lezárult, örömmel tölt el minket a gondolat, hogy Tóth Zoltán volt az, aki segített nekünk eladni otthonunkat.

Kitti

Vevő
Idézet szimbólum

Az új lakásunk megtalálása nagy kihívásnak tűnt számunkra. Az ingatlanvásárlás folyamata összetett és idegesítő lehet, de szerencsére Tóth Zoltán a segítségünkre volt ezen az úton. Tóth Zoltán nem csak a piacot ismeri, de az igényeinket is figyelembe vette. Ő pontosan tudta, milyen otthont keresünk, és olyan ingatlanokat mutatott nekünk, amelyek tökéletesen illeszkedtek a kritériumainkhoz. Ő azonnal értette az igényeinket, és nem erőltetett ránk semmilyen olyan ingatlant, ami nem felelt volna meg.

N. Péter

Eladó
Idézet szimbólum

Zoli nem csak hatékonyan és gyorsan megtalálta az ideális vevőt az ingatlanunkra, de segített nekünk minden lépésben. Az értékbecsléstől a hirdetések összeállításáig, ő mindent gondosan kezelt. Az eladási folyamat zökkenőmentesen zajlott le, és az eladott ingatlanért kapott ár meghaladta az elvárásainkat.

Tamás

Vevő
Idézet szimbólum

Tóth Zoltán az egész vásárlási folyamat során ott volt mellettünk, minden lépésnél. Segített a megfelelő ingatlanok megtalálásában, az ár kialakításában, és az ügylet lezárásában is segítőkész volt. Ezáltal megtaláltuk azt a tökéletes otthont, amit mindig is szerettünk volna.

B. Ágnes

Vevő
Idézet szimbólum

Most, hogy az adásvétel megtörtént, nem csak egy új otthont találtunk, hanem egy olyan barátot is, akit Tóth Zoltán személyében kaptunk. Hálásak vagyunk neki az elképesztő szolgáltatásáért és támogatásáért, most boldogan élünk új otthonunkban. Mindenkinek bátran ajánlom Tóth Zoltánt, aki magasan képzett ingatlanügynök. Ő valóban megkönnyíti az ingatlanvásárlást, és az életünk egyik legjobb döntését tette lehetővé számunkra.

Éva

Eladó
Idézet szimbólum

Az otthonunk eladásával kapcsolatban sok kérdés merült fel bennünk, és nem tudtuk, hogyan kezdjünk neki ennek a folyamatnak. Azonban Tóth Zoltán segítségével ez az egész folyamat sokkal könnyebbé vált. Tóth Zoltán nem csak egy ingatlanközvetítő, hanem egy igazi problémamegoldó. Ő segített nekünk megérteni az aktuális piaci feltételeket, és megtalálta azokat a lehetőségeket, amelyekre nem is gondoltunk. Az értékbecslés pontos és reális volt, így ő gyorsan megtalálta a vevőt az ingatlanunkra.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar