Ungvári Bernadett
Ungvári Bernadett

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 716
Jutalékom bruttó 4.4 - 5.7%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Magyar, Német
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Salgótarján, Gyöngyös, Mátra vidéke?
Szeretne elszabadulni a város zajától, keres egy nyugodt helyet a Mátra lankái közt vagy éppen levegőváltozásra van szüksége? Talán épp ellenkezőleg, a nyüzsgésre vágyik és eladná féltve őrzött ingatlanát?
Legyen szó nyaralóról, új otthonról, városban vagy egy apró kis településen, ahol gyakori vendégek a szarvasok, a mókusok?
A nyelvtudás sem akadály, hiszen a magyar nyelv mellett angol és német nyelven is segítségére leszek az ingatlankeresésben vagy akár az ingatlan értékesítésben.
Imádom a Mátrát! Nap mint nap derítem fel újabb természeti kincseit futva vagy autóval és örömmel osztom meg tapasztalatomat Önnel is, ha úgy dönt, hogy a környéken kíván ingatlant vásárolni vagy eladni!
Ha pedig örökölt, és fontos, hogy megbízható emberek tulajdonába kerüljön szülei, nagyszülei saját kezével szépítgetett nyaralója, lakóháza, akkor is kellő empátiával kísérem végig értékesítési szándékát!
Keressen bizalommal, a Mátrában Otthon vagyok!
+36 70 454 4900

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar