verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Vajda Marcell
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Vajda Marcell

Okleveles ingatlanközvetítő

Vajda Marcell Otthonok
phone +36 30 742

Értékesítési területeim

I. kerület
II. kerület
Siófok
VI. kerület
XII. kerület
XIII. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Vajda Marcell vagyok, ingatlanok értékesítésével foglalkozom immáron 8 éve. Korábban az ország egyik legnagyobb hálózatának voltam Top értékesítője éveken át, így számos különböző típusú ingatlan értékesítésében vettem részt. Az itt eltöltött időszakom és a munka iránt érzett szeretetem, ami előrevitt és inspirált azon az úton, amin most járok - önálló vállalkozóként lehetőségem nyílik személyre szabott szolgáltatást nyújtani partnereim számára, hogy az ingatlanok a legjobb helyükre kerüljenek. Nem csak az ingatlanok értékesítésénél vagyok jelen, hanem felkutatok ügyfeleim részére olyan ingatlanokat is, amelyek nem találhatóak meg a piacon. A jelenlegi világhelyzet még magasabb szintre emeli életünk legértékesebb vagyontárgyának megfelelő pozicionálását. Éppen ezért tartom nagyon fontosnak, hogy egy ingatlan értéke pontosan legyen meghatározva, ugyanis döntően ez fogja befolyásolni az ügylet kimenetelét. Naprakész és helytálló információkkal tudom ellátni a tulajdonost, ezzel elősegítve az egész folyamat sikeres lebonyolítását. A munkámban az emberi kapcsolatok állnak a középpontban. A sikerem abban is rejlik, hogy partnereimmel a kölcsönös szimpátia és az egymásba fektetett bizalom alapján különös figyelmet fordítok arra, hogy megismerjem az összes olyan részletet, amit figyelembe kell venni egy ingatlan értékesítésének kezdetétől egészen a folyamat végéig.

Leginkább az I., II., III., XI. és XII. kerületre specializálódtam, de egész Budapest területén tudok segíteni ingatlana értékesítésében, illetve az Ön számára ideális ingatlan felkutatásában.

Várom megtisztelő hívását!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar