Varga Zoltán

Varga Zoltán

Ingatlanközvetítő

+36 70 947 mutasd
Jutalékom
4,5‒5,0%
Nyelvtudásom
angol, német

Így dolgozom

Mindenki hallott már különböző rémtörténetekről, melyekben néhány trükkös ingatlanos a jóhiszemű eladók, vevők naivitását, tapasztalatlanságát igyekeztek kihasználni.

Az ingatlanpiacon meglehetősen sok úgynevezett “mezítlábas ügynök” található. Ők hiába a legolcsóbbak, gyakran semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni. Jellemzően 1-3,5%-os jutalékot kérnek és minősíthetetlen hirdetéseket töltenek fel az ingatlan árától függetlenül.

Nézzük meg az ingatlanos jelenlegi hirdetéseit. Milyen képeket és leírásokat töltött fel a hirdetéseihez? Mi vásárolnánk tőle ingatlant? Tud e felmutatni eladói vevői referenciákat / véleményeket? Öntől jobb képeket tud e készíteni?

Korom ellenére 12 év értékesítési tapasztalat áll mögöttem, mely sok embert meglep az első személyes beszélgetésig.

Munkámban a tökéletességre és a szakértelemre törekszem, és egy olyan bevált egyedi értékesítési módszert használok, amit folyamatosan tudok igazítani a piaci elvárásokhoz, mivel az ingatlanpiac és az igények is folyamatosan változnak. Olyan egyedi megoldások és 10 lépcsős terv alapján dolgozok, amit ha együtt járunk végig, akkor meglesz a várt végeredmény is.

Arra törekszem, hogy az ingatlantulajdonosok ne tudjanak beskatulyázni az ingatlanosok híg körébe és 15-60 nap alatt, hozzájuttassam Őket ahhoz az összeghez, amire az ingatlanjukért számítottak. Ennek köszönhetően az elmúlt években több száz ingatlan cserélt gazdát a munkám és bevált módszerem által. Erre bizonyíték, hogy 3 nagy ingatlan közvetítő hálózatnál sikerült elérnem az év értékesítője díjat az elmúlt 3 évben.

Eddig nem volt olyan tulajdonos és vevő, akitől rossz szájízzel váltam volna el, ennek köszönhetően sok megkeresést kapok Budapest belterületéről, és természetesen szívesen segítek ahol, és akinek tudok.

Ne feledje el, hogy egy jó szakember mindig tudatosan teszi, amit tesz "Ha van cél, akkor van oda vezető út is".

Hívjon bizalommal, mert egy beszélgetéssel nem veszítünk semmit.

Üdvözlettel az Ön ingatlan értékesítője Varga Zoltán

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó