Vörös Éva
Vörös Éva

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 291
Ingatlan.com-on 1 éve hirdetek

Így dolgozom

Vörös Éva vagyok, nagy örömmel mutatkozom be Önnek, mint az ingatlanértékesítés lelkes és elkötelezett szakértője. Számomra az ingatlan nem csak épület, hanem az otthon, ahol élete fontos pillanatai formálódnak, és az üzleti lehetőségek, amelyek egyedülálló értéket hordoznak magukban.
Szenvedélyem az emberek segítése abban, hogy megtalálják álmaik otthonát, vagy sikeresen értékesítsék ingatlanjukat a lehető legjobb feltételek mellett.
Az ügyfeleim iránti elkötelezettségem nem csupán tranzakciókban merül ki, hanem a hosszú távú kapcsolatok kiépítésében is. Célom, hogy minden ügyfelem elégedett legyen az ingatlanügylet során, és bízzon meg abban, hogy szakértelmemmel és elhivatottságommal optimális eredményeket érünk el.
Akár vásárolni, eladni vagy befektetni szeretne, számíthat rám, legyen szó családi házról, lakásról vagy üzlethelyiségről, szaktudásom és elkötelezettségem az Ön rendelkezésére áll.
Várom, hogy együtt dolgozhassunk, és segíthessek Önnek megvalósítani ingatlannal kapcsolatos céljait!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar