Zánki Zoltán
Zánki Zoltán

Okleveles ingatlanközvetítő, Hitelügyintéző

phone +36 70 368
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Orosz, Német
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2020 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel, 2023-ban bővítettem tevékenységemet pénzügyi termékek közvetítésével, ideértve az állami támogatásokat is. Az ehhez tartozó hivatalos végzettségekkel rendelkezem.

Elsősorban Nógrád megyében vállalok megbízásokat, de igény esetén távolabbi ingatlanok értékesítését is vállalom, tekintettel arra, hogy egy országos hálózat tagja vagyok. Ez azt is jelenti, hogy hálózaton belül több száz kolléga tudja ajánlani ügyfeleink ingatlanját saját vevőkörének, így megsokszorozva az értékesítés esélyét.

Az ingatlanok minden típusával foglalkozom, értékhatártól függetlenül. Az ingatlanforgalmazás összes további szereplőjével kapcsolatban állok, így az ügyfélnek nem kell ügyvédet, energetikust stb. keresnie.

Több mint 35 éves munkatapasztalattal és számos végzettséggel rendelkezem, amit igen jól lehet hasznosítani az ingatlanok értékesítése során. Nyitott vagyok minden tudományágra, és amit lehet hasznosítom is a gyakorlatban. Évtizedek óta éve napi szinten sportolok, és ez pozitív hatással van minden tevékenységemre.

Megbízásaimat elsősorban ajánlás útján szerzem, és mára a környéken az egyik legmagasabb szerződés számmal rendelkező értékesítő vagyok. Sok visszatérő ügyfelem van, és a magas bizalmi index azt jelzi számomra, hogy az ügyfelek elégedettségére végzem ezt a tevékenységet. Nem ismerek lehetetlen feladatot, ami objektíven lehetséges, azt megoldom.

Alábbiak szerint végzem az ingatlanközvetítést:

-Hiszek abban, hogy a nyelvismeret révén sokkal nagyobb piacról lehet ügyfeleket szerezni. /Magyarország kb. 10 M, csak az EU kb.500 M lakos./ Nem szabad kihagyni ez az esélyt, válasszon nyelvismerettel is rendelkező közvetítőt!

- Ha nem tudom felvenni a telefont, mindenkit visszahívok, minden üzenetre válaszolok.

-Nem kínoz megfelelési vagy profit kényszer, ezért nem hajszolom bele az eladót, hogy piaci ár alatt, vagy gyorsan adja el ingatlanját. Ide tartozik azonban az is, hogy a túlárazott ingatlanokat ma már nem tolerálja a piac.

-A vevőkkel megosztok minden információt, amit az ingatlanról tudok, ideértve a negatív tényeket is. Csak korrekt és mindkét oldal számára fair értékesítésben veszek részt.

-Átlagon felüli kitartással, magabiztossággal, határozottsággal, kreatívan tudom intézni a különféle ügyleteket, ezen túl kiválóan ismerem a környéket, akár lakóházra lebontva is.

-Törekszem arra is, hogy támogassam a környezetet, ezért, ha lehet, városon belül kerékpárral vagy gyalog, nagyobb távolságra LPG üzemű autóval megyek.

-A tájékoztatás ingatlan és hitelügyben ingyenes, Salgótarjánban és körzetében akár a helyszíni felmérés során nyújtott felmérést is vállalok, ellenszolgáltatás nélkül.

Ha felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar