Zlatics Éva

Zlatics Éva

Ingatlanközvetítő

+36 70 944 mutasd
Jutalékom
2,0‒3,0%
Nyelvtudásom
angol, német
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A Profi Ingatlaniroda 2008 óta működő, kitűnő referenciákkal rendelkező ingatlanközvetítő iroda.

Feladatunk az Ön ingatlanügyletének profi: gyors és eredményes lebonyolítása!

Elsősorban lakossági ingatlanok (társasházi lakások, családi házak, építési telkek, garázsok , új építésű lakások, ikerházak) közvetítésével, értékesítésével foglalkozunk Szeged területén és a Szeged környéki településeken. Található a kínálatunkban kereskedelmi és üzleti hasznosítású ingatlan, valamint ipari ingatlan is.

Kollégáink valamennyien nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett ingatlanközvetítők, értékbecslők. Megbízóink részére az aktuális ingatlanpiaci igényeknek megfelelően teljes körű segítséget nyújtanak.
Ingatlanát a helyszínen felmérjük, az ingatlan elhelyezkedése, állapota, valamint az aktuális ingatlanpiaci helyzet figyelembevételével tanácsadással segítjük az eladási ár kialakításában.
Vevőknek és bérlőknek az ingatlanközvetítői szolgáltatásunk díjmentes.

Ingatlanvásárláshoz tapasztalt és tájékozott hitelügyintézőket, energetikust a biztonságos szerződéskötéshez pedig nagy gyakorlattal rendelkező, naprakész ügyvédi hátteret biztosítunk.
Amennyiben az Ön számára is „ az idő pénz” és nem akarja az adás-vétellel kapcsolatos ügyintézéssel tölteni, mi elintézünk mindent a Megbeszélés szerinti időpontokban és helyszínen állunk rendelkezésükre!"

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, hitelügyintézés, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó